Житомирський автомайдан вирушив у гості до Рижука » Новини Житомира
 
 


Житомирський автомайдан вирушив у гості до Рижука

Автор: news_maker від 8-02-2014, 16:20, переглядів: 2 309

Житомирський автомайдан вирушив у гості до Рижука

Кілька автомобілів з активістами євро майдану сьогодні після обіду вирушили в село Кам’янка, що біля Житомира, пише 1zt.ua. Кажуть, що поїхали подивитись, як біля Житомира чистять дороги. Разом з тим – повезли подарунок губернатору Житомирської області Сергію Рижуку.
Виїхали авто майданці тільки о 14:00. Перед поїздкою їм довелося викликати міліцію, тому ще невідомі особи на автомобілі з київськими номерами переслідували їх і вели відео-спостереження. Разом із міліцією встановили, що невідомі на авто – такі ж працівники правоохоронних органів.
Сюрприз чекав на активістів біля повороту на вулицю Сергія Рижука. Там стояв цілий автобус міліції в повному обмундируванні. Там же активісти зустріли і начальника Житомирського райвідділу міліції. Він пояснив активістам, що нічого незвичного в тому, що так багато правоохоронців з’їхались до будинку Рижука, немає. Вони просто проводять відпрацювання села.
Спілкуватись із активістами не захотіли і міліціонери, які сиділи в автобусі. Тільки до них підійшли журналісти та активісти – автобус відразу поїхав. Що цікаво – відпрацювання села закінчилось відразу після того, як з Кам’янки поїхали активісти майдану.
На дверях у Рижука житомиряни лишили намордника. Кажуть, що подарунок символічний. Керівник області погрожував загризти кожного, хто прийде пікетувати його дім.
Гостинними були і сусіди губернатора. Вони запрошували активістів до себе додому, показували ставок, до якого виходить ділянка Рижука. Люди кажуть, що такої кількості міліції вони іще не бачили у себе на вулиці.
Після цього активісти сфотографувались біля воріт губернатора і заспівали гімн. За годинку – роз’їхались по домівкам.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: