Житомирські каратисти знову перемогли » Новини Житомира
 
 


Житомирські каратисти знову перемогли

Автор: admin від 18-02-2014, 16:33, переглядів: 1 392

Житомирські каратисти знову перемогли


Успішно виступили спортсмени житомирського клубу карате-до ДЖИТТЕ минулими вихідними (16 лютого) на турнірі "Звягель-Опен", який зібрав всі провідні клуби України. Серед учасників змагань також була команда з Мінська (Білорусія). Турнір вийшов яскравим, видовищним, дуже повчальним і став не лише відмінною перевіркою готовності каратистів до майбутнього серйозного сезону змагань, але й, практично, відкрив початок цього сезону.
В цілому, медальна скарбничка клубу ДЖИТТЕ поповнилася 9 нагородами: 2 перших, 3 других і 4 третіх місця. Переможцями турніру стали ПРОЦИШИН Артем, який виграв у фіналі у свого одноклубника Віталія ЄЛІЗАРОВА (який відповідно став другим) і ДЕНІСОВ Нікіта.
Прикра невдача спіткала 11-річну Лізу КОРНЄЄВУ, яка, буквально на останніх секундах фінального поєдинку, поступилась киянці: Ліза вигравала весь бій і упевнено вела з рахунком 3:1, проте за 6 секунд до кінця бою пропустила триочковий удар і відігратися їй вже не вистачило часу.
Переможцями і призерками турніру стали також ГУМЕНЮК Валерій, МАЗАРЧУК Катя, ШКАБАРА Олена, ВЕКСЕЙ Олесь і МЕДВЕДЮК Владислав.
В той же час, даний турнір став першим серйозним випробуванням для молодої зміни вже досить іменитого житомирського клубу, зокрема, для УЛЬЯНІЦЬКОГО Михайла, Дмитра ЛОСКУТОВА, БОНДАРЯ Андрія.
Щиро вітаємо всіх членів житомирської команди з успішним виступом на турнірі "Звягель-Опен".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: