На прес-конференції в обласній раді обговорили майбутнє України » Новини Житомира
 
 


На прес-конференції в обласній раді обговорили майбутнє України

Автор: news_maker від 26-02-2014, 15:15, переглядів: 1 435

На прес-конференції в обласній раді обговорили майбутнє України

За участю народних депутатів України Геннадія Зубка (фракція ВО «Батьківщина») та Рустама Раупова (фракція УДАР), голови Житомирської обласної ради Віталія Француза, заступника голови обласної ради Руслана Годованого, представників «Демократичного Альянсу» та «Правого сектору» 26 лютого відбулася прес-конференція.
Народні депутати повідомили присутнім про пріоритети у роботі Верховної Ради України. Парламентарі обговорюють створення коаліції, для того, щоб саме коаліція приймала рішення щодо формування уряду.
Зі слів Геннадія Зубка, в Україні досі відбувається політична криза. Поряд із економічними проблемами, пов’язаними з наповненням державного бюджету, потрібно стабілізувати ситуацію, заспокоїти суспільство.

«Вчора у Верховній Раді відбувалася зустріч представників усіх конфесій, що представлені в Україні. Було прийнято спільну заяву про те, що вони готові нести відповідальність за події у державі та всіляко сприяти встановленню стабільності», – повідомив Геннадій Зубко.


Рустам Раупов зазначив: «Як народні депутати ми бачимо нашу відповідальність за роботу у залі Верховної Ради, прийняття необхідних рішень для встановлення владної вертикалі, стабілізації економічної ситуації, щоб країна ввійшла у конституційне русло, щоб використати той шанс, який дав Бог і який вибороли наші побратими, на благо держави».

Представник «Демократичного Альянсу» Дмитро Ткачук закликав нову владу не допустити повторення ситуації, яка привела до трагічних подій.
Лідер «Правого сектору» Олег Піонтківський зачитав заяву, у якій організація застерігає депутатський корпус, посадовців, можновладців, всіх, хто прийде до влади у майбутньому, не повторити помилок попередників, не викликати людського гніву, працювати чесно і віддано на благо українського народу.
Прес-служба обласної ради

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: