Житомиряни вимагають зупинити будівництво магазину АТБ » Новини Житомира
 
 


Житомиряни вимагають зупинити будівництво магазину АТБ

Автор: news_maker від 27-02-2014, 17:54, переглядів: 2 015

Житомиряни вимагають зупинити будівництво магазину АТБ

У Житомирі продовжує розпалюватися скандал з будівництвом магазину «АТБ» у центрі міста, на перехресті вул. Київської та Театральної, пише жж. Те, що будується зараз - зовсім не відповідає ескізу проекту, вивішеного на паркані. Про це з трибуни перед початком роботи сесії заявив представник громадської групи, яка виступає проти будівництва - активіст Ігор Ульянов.

Сьогодні вже прекрасно видно, що зараз на цьому місці добудовується одноповерхова металева будівля, яка буде облицьована металевими сендвіч- панелями жовтого і синього кольору, - повідомив активіст.

Чоловік повідомив, що група судиться з будівельниками, через численні порушення законів, але судові засідання постійно відкладаються. Активіст передав заяву до міськради з проханням прийняти рішення про припинення будівництва. Депутат Олег Горай повідомив, що юридично це неможливо і запропонував підключити до судової справи юриста міськради, начальника юридичного департаменту Лесю Панченко. В.о. мера Любов Цимбалюк запропонувала припинити зараз обговорення цього питання і розглянути його повноцінно в різному. Цю пропозицію підтримали 45 з 45 присутніх депутатів.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: