Тисячі добровольців, які звернулися у військові комісаріати області, готові вже сьогодні захищати Батьківщину » Новини Житомира
 
 


Тисячі добровольців, які звернулися у військові комісаріати області, готові вже сьогодні захищати Батьківщину

Автор: news_maker від 6-03-2014, 17:27, переглядів: 1 689


6 березня голова облдержадміністрації Сидір Кізін зустрівся із керівництвом військових відомств Житомирщини. Сидір Васильович наголосив на тому, що, з огляду на напружену суспільно-політичну ситуацію в Україні, зараз найважливішим завданням для всіх громадян є збереження цілісності і незалежності нашої країни та стримування зовнішньої агресії. Саме ці напрямки визначені пріоритетами для місцевої влади з боку вищого державного керівництва. З огляду на те, що Житомирська область є прикордонною, важливо об’єктивно оцінити ситуацію та розробити чіткий механізм протидії викликам безпеці нашої держави.
Представники військових структур доповіли голові облдержадміністрації про повну бойову готовність до захисту територіальної цілісності України та повідомили, що їх відомства здатні оперативно виконувати всі поставлені завдання. Військовослужбовці засуджують російську військову інтервенцію в Автономній Республіці Крим та виступають за збереження єдиної і неподільної української держави. А головний принцип, яким вони керуються у своїй діяльності, – це дотримання Конституції та захист життя громадян.
Військові констатують той факт, що останні події в нашій державі значно підняли патріотичний дух громадян: майже 2 тис. добровольців, які звернулися у військові комісаріати області, готові вже сьогодні захищати Батьківщину у разі розгортання на її території військових дій. А зараз на Житомирщині тривають навчальні збори окремих категорій військовозобов’язаних.
Сидір Кізін закликав представників військових структур вносити свої пропозиції щодо налагодження ефективної співпраці з керівництвом області і запевнив, що влада готова сприяти соціальному захисту військовослужбовців та посиленню обороноздатності відповідних формувань. Очільник області побажав військовим натхнення, стійкості та витривалості, а вони подякували йому за розуміння та увагу до їхніх відомств.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: