Вихід із фінансової кризи –економія бюджетних коштів – Руслан Годований » Новини Житомира
 
 


Вихід із фінансової кризи –економія бюджетних коштів – Руслан Годований

Автор: news_maker від 12-03-2014, 15:56, переглядів: 1 262

Вихід із фінансової кризи –економія бюджетних коштів – Руслан Годований

Для стабілізації економічної ситуації в державі здійснюються заходи щодо економного і раціонального використання державних коштів. Для цього Кабінет Міністрів України 1 березня прийняв Постанову № 65. Як її втілюватимуть на Житомирщині розповів заступник голови обласної ради Руслан Годований.
Руслан Годований наголосив, що, перш за все, економія стосуватиметься фінансування різноманітних масштабних форумів. «У наш час недоцільно проводити вартісні публічні заходи, адже кошти потрібні й на вирішення більш важливих проблем, скажімо, у напрямку соціального і медичного забезпечення населення», – каже заступник голови обласної ради.
Зі слів Руслана Годованого, відбудеться перерозподіл обласного бюджету. Це пов’язано з перерозподілом державного бюджету та потребою більш ефективного і раціонального господарювання.
«Ми розуміємо, що не всі будуть задоволені перерозподілом бюджету, який плануємо провести вже на наступній черговій сесії обласної ради (на початку квітня). Проте іншого виходу, аніж жорстка економія, немає. Це все здійснюватиметься чітко після детального опрацювання депутатами під час засідань постійних комісій за участю громадськості та ЗМІ», – розповів Руслан Годований.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: