Пологове відділення 1 міської лікарні у Житомирі працює за сучасними стандартами надання медичної допомоги породіллям та новонародженим » Новини Житомира
 
 


Пологове відділення 1 міської лікарні у Житомирі працює за сучасними стандартами надання медичної допомоги породіллям та новонародженим

Автор: news_maker від 14-03-2014, 09:55, переглядів: 2 544

Пологове відділення 1 міської лікарні у Житомирі працює за сучасними стандартами надання медичної допомоги породіллям та новонародженим

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін ознайомився з роботою пологового відділення центральної міської лікарні №1. Саме воно має сучасне обладнання, комфортні умови для пацієнтів і медперсоналу та є гордістю медичного закладу.

Пологове відділення розраховане на 125 ліжок та має 10 пологових залів. Щороку тут з’являється на світ 3,5 – 4 тисячі діток. Завдяки професіоналізму медичного персоналу та запровадженню сучасних лікарських методик, майже 70% усіх пологів проходять тут без ускладнень.

У кожній палаті перебуває лише одна жінка. А за словами лікарів, вже звичною стала практика, коли на пологах присутній і майбутній тато, для якого у затишній кімнаті теж є місце. Пацієнтки почувають себе комфортно, всі палати обладнані окремими санвузлами.

Заклад постійно осучаснюється завдяки матеріальній допомозі, яку надають спонсори. Так, майже 80% фінансових засобів та матеріально-технічної бази пологове відділення отримує від благодійників. Тут добре налагоджена співпраця із Голландією та з місцевими підприємцями, які завжди готові інвестувати в розвиток майбутніх поколінь.

У пологовому відділенні центральної міської лікарні №1персонал надає допомогу та доглядає за дітками, які народилися із патологіями та намагається звести їх до мінімуму. А протягом останніх років зростає кількість жінок, які приїздять до лікарні з інших областей для того, аби народити своїх малят саме в цьому закладі.

За словами Сидора Кізіна, умови, створені в пологовому відділенні, не поступаються тим, які забезпечені у подібних столичних закладах. Він, зокрема, зазначив, що досвід центральної міської лікарні №1 свідчить про високий рівень розвитку медицини на Житомирщині.

Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: