У Бердичеві вкрадену сумку міліціянти знайшли за 4 години » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві вкрадену сумку міліціянти знайшли за 4 години

Автор: news_maker від 18-03-2014, 11:12, переглядів: 1 384

У Бердичеві вкрадену сумку міліціянти знайшли за 4 години

Дивовижна історія трапилася з адвокатом з Житомира Олександром Тимчуком. На вокзалі у Бердичеві у нього вкрали сумку з ноутбуком. А через чотири години поклажа знайшлася ніби сама собою.   
- Пізно ввечері в понеділок я приїхав до Бердичева, щоб сісти на потяг до Одеси, який відходить близько години ночі. Сумку з ноутбуком і речами я зазвичай кладу поруч, але тут чомусь поставив під лавочку, - розповів Олександр.
- Час залишалося, і я задрімав. Прокинувся, коли диспетчер оголосив про прибуття поїзду. Дивлюсь, а сумки немає!   Добре, що паспорт і квитки були з собою. Олександр тільки і встиг, що забігти в лінійне відділення міліції, скоромовкою повідомити старшому черговому інспектору Олександру Галицькому про біду і обмінятися з ним телефонами. Надій на позитивний результат, зізнатися, майже не було. Хоча адвокат був зворушений, коли на станції Козятин у Вінницькій області до нього в купе завітали міліціонери - прийняли заяву, склали протокол, записали, які були в сумці речі і як виглядала людина, яка видавалася підозрілою.   
- Це було в 3:00 ночі. А в чотири ранку мені зателефонував черговий і сказав, що сумка знайшлася. Я був втішений і здивований. Так швидко розкрили злочин - це ж рідко буває! - Ділиться з нами адвокат.   А в Бердичеві за цей час відбулося наступне. Олександр Галицький і двоє патрульних обійшли весь вокзал, опитали пасажирів, а заодно і обнишпорили всі куточки в пошуках пропажі. Пусто! Тоді Галицький звернувся до свого оперативного досвіду, який налічує 5 років.  
 - Пройшовся по місцях, де люди певного кола збираються, виловив кілька знайомих і пригрозив: якщо самі не знайдете, завтра всі будете у мене. І ще додав: гріх в такий час людей ображати, підривати імідж нашого міста. Вони мало не хреститися почали: "Не ми, начальник, не ми! Розуміємо, які часи, самі тут за порядком стежимо, щоб чужі НЕ крали! Це точно якийсь не місцевий сумку взяв". І пообіцяли зробити все , щоб допомогти слідству. Через хвилин п'ятнадцять Олександр з патрульними знову по вокзалу пішли. І ось вона - сумка! Лежить за однією з колон, ніби в хованки грає.   Того ж понеділка ввечері Тимчук приїхав до Бердичева, щоб забрати свої речі. Ноутбук для адвоката - інструмент для роботи. Він виявився цілий і неушкоджений, не зазіхнув ніхто і на нові речі, які Олександр зібрав у дорогу. Зникли тільки мамині котлетки і ковбаса. Та воно й на краще - все одно зіпсувалися б.   Повернувшись у своїх справах до Одеси, Олександр Тимчук відразу написав лист начальнику лінійного відділу написав - подякував Галицькому та його колегам за оперативну роботу.   Враховуючи благополучний фінал детективної історії, кримінальне провадження за фактом крадіжки не відкривали.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: