У військкоматах Житомирщини будуть створені штаби, в яких можна буде отримати інформацію про потреби військових частин » Новини Житомира
 
 


У військкоматах Житомирщини будуть створені штаби, в яких можна буде отримати інформацію про потреби військових частин

Автор: news_maker від 18-03-2014, 14:57, переглядів: 1 144

У військкоматах Житомирщини будуть створені штаби, в яких можна буде отримати інформацію про потреби військових частин

Наразі у більшості районів Житомирської області звичайні громадяни, в тому числі й воїни-афганці, виступають з ініціативою допомогти Збройним силам. Але люди залишаються в певній мірі дезорієнтованими, адже не знають куди можна передати матеріальну чи фінансову допомогу. На цьому наголосив голова облдержадміністрації Сидір Кізін під час робочої зустрічі керівництва області з активом Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни.
«Будь-яка допомога військовим частинам, які знаходяться на території області, або відійшли в інші місця дислокації, буде надаватися через військові комісаріати на місцях», - зазначив Сидір Кізін.
Так у військкоматах Житомирщини створюються штаби, в яких можна буде отримати інформацію про потреби військових частин. Населення області перед тим як приносити матеріальну, продовольчу чи фінансову допомогу, зможе звернутися до районних рад або районних військових комісаріатів, проконсультуватися та отримати актуальну та оперативну інформацію про нагальні потреби. За словами Сидора Васильовича, тоді допомога від людей буде цільовою.
Для інформування громадськості буде задіяно потужності облдержадміністрації, обласної ради, міських, районних та сільських рад, щоб кожен бажаючий міг принести користь. У державних структурах також можна буде проконсультуватися стосовно потреб військових частин нашої області.
Це питання сьогодні буде обговорено під час прес-конференції по координації мобілізаційної роботи та допомоги Збройним силам України.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: