У Житомирі кілька десятків людей влаштували пікет під облдержадміністрацією » Новини Житомира
 
 


У Житомирі кілька десятків людей влаштували пікет під облдержадміністрацією

Автор: news_maker від 20-03-2014, 11:14, переглядів: 1 555

У Житомирі кілька десятків людей влаштували пікет під облдержадміністрацією

Зранку 20 березня у Житомирі кілька десятків людей влаштували пікет під облдержадміністрацією. Вони вишикували більше десятка своїх автомобілів біля центрального входу в адмінприміщення, сигналили і вимагали, аби до них вийшов губернатор Сидір Кізін.

Люди кажуть, що не задоволені кадровими рішеннями. Зокрема, вони вимагають у Кізіна прибрати з керівних органів людей, які дискредитували себе. Маючи інформацію, що на посаду прокурора області збираються призначити Анатолія Чумаченка (нині - перший заступник прокурора Житомирської області), люди вимагають не допустити цього. Пікетувальники розгорнули біля ОДА плакати з відповідними написами: «Чумаченко - чума для Житомирщини», «Громадськість проти Чумаченка», «Чумаченко під арешт» тощо.

Сидір Кізін вийшов до людей, сказав, що уважно перегляне кадрові рішення, але зазначив, що не має повноважень призначати або рекомендувати прокурора області. Однак пообіцяв звернутися до генпрокурора, щоб він втрутився і негайно вирішив питання про призначення прокурора області.
У Житомирі кілька десятків людей влаштували пікет під облдержадміністрацією


За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: