За минулий тиждень на Житомирщину прибули 5 сімей із Криму » Новини Житомира
 
 


За минулий тиждень на Житомирщину прибули 5 сімей із Криму

Автор: news_maker від 24-03-2014, 12:23, переглядів: 1 137

За минулий тиждень на Житомирщину прибули 5 сімей із Криму

Про це заступник голови обласної ради повідомив 24 березня.
«На сьогодні, згідно з офіційними даними, в нашій області живуть 14 сімей, які приїхали з Криму. Спочатку процес розселення відбувався стихійно: люди самостійно їхали, волонтери знаходили для них житло. Тиждень тому запрацював спільний штаб із облдержадміністрацією, обласною радою та громадськими організаціями. Відтоді на облік стало 5 сімей».

Руслан Годований розповів, що ці сім’ї забезпечені житлом, харчуванням.
«Коли люди приїжджають, їх одразу питають: звідки вони приїхали, чи потрібно влаштувати дитину до садочка чи школи, батькам пропонують робочі місця. Відповідальність за організацію житла для переселенців покладена на облдержадміністрацію, департамент праці та соціального захисту населення», – розповів заступник голови обласної ради.

В обласний оперативний штаб інформація про можливість поселити людей, які прибувають із Криму, надходить з усіх районів – від сільських, селищних та районних рад.
Нагадаємо, що робоча група з координації роботи щодо надання допомоги військовослужбовцям та сім’ям, які від’їжджають з Криму, працює у кабінеті № 115 – перший поверх обласної ради. Телефон: (0412) 47-44-69.
Прес-служба обласної ради

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: