У Житомирі працівники ДАІ затримали таксиста без водійських прав » Новини Житомира
 
 


У Житомирі працівники ДАІ затримали таксиста без водійських прав

Автор: news_maker від 25-03-2014, 18:43, переглядів: 1 274

У Житомирі працівники ДАІ затримали таксиста без водійських прав

25 березня о 8.30 на вулицю Михайлівську приїхали співробітники ДАІ і розпочали чергування. Їх завдання – зупиняти автомобілі, які їздять пішохідною зоною. Перехожі житомиряни одноголосні – в’їзд автомобілів на Михайлівську треба заборонити.

Інспектори ДАІ зупиняють усі автомобілі, які тут їздять, втім більшість з них безперешкодно пускають далі. Їздити пішохідною зоною мають право водії, які живуть на Михайлівській, або обслуговують магазини, що тут знаходяться.

Своє невдоволення виказує зупинений працівниками ДАІ таксист. Він скаржиться, що поспішає на виклик і змушений витрачати час на теревені з інспекторами ДАІ. Але невдовзі з’ясовується – таксист не має при собі водійського посвідчення, а ще від нього тхне алкоголем. У присутності понятих його просять пройти алкотест. Апарат показує, що напередодні водій вживав спиртні напої, але рівень алкоголю в його крові є допустимим для керування автомобілем, - кажуть інспектори, - втім таксистові доведеться відповісти за 2 інших правопорушення.

Патрулювати Михайлівську працівники ДАІ збираються і у подальшому, вони просять водіїв без нагальної потреби не їздити єдиною в місті пішохідною вулицею, аби не завдавати труднощів перехожим.

У Житомирі працівники ДАІ затримали таксиста без водійських прав


За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: