У військовій частині в Бердичеві дві сотні військовозобов'язаних влаштували страйк » Новини Житомира
 
 


У військовій частині в Бердичеві дві сотні військовозобов'язаних влаштували страйк

Автор: admin від 31-03-2014, 14:00, переглядів: 2 524

У військовій частині в Бердичеві дві сотні військовозобов'язаних влаштували страйк

У місті Бердичів, Житомирської області, близько двох сотень мобілізованих призовників 26-ї артилерійської бригади хочуть додому. Чоловіки вимагають від командування частини виконання умов повістки, в якій вказано - на військових навчаннях чоловіки пробудуть лише 10 днів. Загалом, мобілізували 1500 чоловіків. Більшість їхало на навчання добровільно. Але вони не проходили медкомісію, а також не підписували жодних документів, що будуть перебувати на службі майже місяць.

«Нам прочитали цю статтю: якщо ми самовільно покинемо частину, нам світить від 2 до 5 років, військові квитки не віддають», - розповідає мобілізований Олександр.

Керівництво артилерійської бригади пояснює - продовжується заповнення військових квитків. А якщо є наказ, то його потрібно виконувати. З позицією командування погоджується і більшість призовників. Кажуть, готові бути в частині до тих пір, поки на кордонах країни стоїть ворожа армія. У командуванні 26-ї бригади не на камеру пообіцяли вирішити проблему з повстанцями і відпустити додому. Але по першому ж наказу вони повинні повернутися на територію частини. Повідомляє Журнал Житомира

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: