Кредитні спілки продовжують ошукувати житомирян » Новини Житомира
 
 


Кредитні спілки продовжують ошукувати житомирян

Автор: news_maker від 3-04-2014, 20:38, переглядів: 2 283

Кредитні спілки продовжують ошукувати житомирян


Все частіше українці стають жертвами шахраїв, які обіцяють миттєві кредити. Кредитні спілки пропонують швидкі гроші за умовами, набагато простішими, аніж в банківських установах. Тому люди охоче пристають на подібні пропозиції. Громадяни платять вступний внесок, підписують договір, в результаті добровільно втягують себе в кабалу, а грошей так і не отримують.

Як гриби після дощу, розплодилися різноманітні кредитні спілки, які пропонують громадянам миттєво й без проблем позичити від 10 до 400 тисяч гривен строком до 15 років і без довідки про доходи. Хто ж відмовиться! Тим більше, що оголошення такого змісту друкується у пресі під назвою "Європейський стандарт кредитування вже в Україні". Подібні оголошенея майорять на стовпах та передаються з рук в руки.
Офіцер у відставці з Бердичівського району спокусився на швидкі гроші. А потім звернувся до нас і повідомив, що його просто «кинули». Чоловік хотів взяти 100 тисяч гривень на добудову хати, а в результаті отримав дірку від бублика ще й власних 6 тисяч втратив.
"Заключив договір, де, по цьому договору, я маю сплатити три тисячі страховку, страховій компанії «Традо», і за послуги – три вісімсот. В результаті чого, я ці послуги заплатив, і сказали, через чотири години я отримаю на картку кошти. Обіцяли вони мені сто тисяч. Я цей кредит не отримав." - розповів Микола Бакальчук.

Подібні "контори" часто розташовуються поряд з банками, мають назви дуже схожі на назви банків, тому люди з легкістю довірять таким організаціям. Правоохоронці застерігають: "Звертайтесь лише до перевірених установ, уважно читайте договір, радьтесь з юристами. Адже, якщо людина добровільно підписує папери, допомогти їй вкрай важко".
Поряд з цілком пристойними організаціями є і такі, які користуються неуважністю громадян і вводять, скажімо так, їх в оману. Як запобігти тому, щоб не стати жертвами нечесних підприємців. Необхідно, в першу чергу, уважно читати договір, який вам пропонують. Якщо якимсь дрібним шрифтом написані певні пункти договору, якщо людина не може їх прочитати, в такому випадку краще відмовитися.
Отож, ще раз назвемо капкани, які чекають на клієнтів сумнівних кредитних спілок. По-перше, дати отримання людиною повної суми немає. По-друге, фірма вступний внесок не повертає. Отож, думайте, чи варто ставати учасниками такої схеми. Читайте умови договору, розмовляйте з консультантом, переуточнюйте. Подуймате, де можна взяти кошти, не плативши при цьому ніякого вступного внеску.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: