На Житомирщині найнижча вартість путівок на оздоровлення дітей » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині найнижча вартість путівок на оздоровлення дітей

Автор: news_maker від 7-04-2014, 16:18, переглядів: 1 902

На Житомирщині найнижча вартість путівок на оздоровлення дітей

Про це журналістам повідомив заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк.
Оздоровлення дітей відбувається, в першу чергу, за рахунок бюджетних коштів. Основними розпорядниками коштів обласного бюджету є департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та управління освіти і науки.
На оздоровлення і відпочинок дітей департаментом сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації передбачені видатки в сумі 3 млн. 100 тис. грн. За рахунок цих коштів планується оздоровити 1850 дітей. Всі ці путівки будуть придбані в табори Житомирської області.
За словами Олександра Антонюка, цьогоріч порівняно з минулим роком придбано на 150 путівок менше. Це пов’язано зі збільшенням вартості путівки, яке відбулося внаслідок підвищення мінімальної заробітної плати, вартості продуктів харчування. До того ж у вартість путівки будуть включені видатки на господарські витрати – на заміну обладнання, інвентаря - оздоровчі заклади мають відповідати санітарно-гігієнічним, протипожежним вимогам.
Вартість путівки зросте на 100-150 грн. і складе 2350 грн. Такі ціни порівняно з іншими регіонами України є найнижчими. Приміром, ціна на путівку у Київській області починається від 3500 грн., в Одеській, Миколаївській, Херсонській – від 4-5 тис. грн. і вище.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: