Любарський район очолив Олександр Дудар » Новини Житомира
 
 


Любарський район очолив Олександр Дудар

Автор: news_maker від 9-04-2014, 17:12, переглядів: 2 964

Любарський район очолив Олександр Дудар

9 квітня відбулося представлення нового голови Любарської районної державної адміністрації Олександра Дударя. Громаді району його представив голова облдержадміністрації Сидір Кізін.
Олександр Миколайович Дудар народився 1959 року на Хмельниччині, закінчив Кам’янець-Подільський державний педагогічний університет ім. В.Затонського. Упродовж десяти років очолював підприємства «Агропродукт» та «Агролайн – Україна» у Любарі.
Вітаючи з призначенням на посаду, Сидір Кізін побажав новому керівникові району рішучості у досягненні завдань, які стоять перед українською владою.
В свою чергу Олександр Дудар подякував за довіру і пообіцяв віддано працювати на розвиток району, висловив велику надію на участь активу району в складних процесах розвитку держави.
На завершення заходу теплі слова від імені громади були сказані на адресу Віктора Захарчука, який очолював район з 2010 року. Йому подякували за плідну роботу, за співпрацю з колективами сільських рад, з сільськими громадами по забезпеченню життєдіяльності району.

Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: