У Житомирському музеї космонавтики представили настільну гру «Підкорюй космос у режимі offline» » Новини Житомира
 
 


У Житомирському музеї космонавтики представили настільну гру «Підкорюй космос у режимі offline»

Автор: news_maker від 13-04-2014, 10:32, переглядів: 1 466

У Житомирському музеї космонавтики представили настільну гру «Підкорюй космос у режимі offline»

Традиційно 12 квітня житомирян і гостей міста на День відкритих дверей запросив Житомирський музей космонавтики ім. С.П.Корольова. Цього дня музейну експозицію оглянув високий іноземний гість - Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Тоічі Саката з дружиною.
Відвідувачі музею мали можливість, окрім вже звичних експонатів, ознайомитися і з новим експозиційним комплексом, який присвячений діяльності флагмана української і світової космонавтики - конструкторському бюро «Південне», якому 10 квітня виповнилося 60 років. Житомирський музей і КБ “Південне” пов\'язує довгорічна і плідна співпраця як у науковій сфері, так і у сфері популяризації космонавтики.
Окрім експонатів, відвідувачі оглянули звітну виставку дитячих малюнків «Космічний мікс 117240 (планета Житомир)», підготовлену МГО “АРТ-село”.
Подарунком і приємним сюрпризом для дитячої і юнацької аудиторії музею стала презентація авторської настільної гри «Підкорюй космос у режимі offline».
Наукові співробітники музею Алла Локтєва і Лідія Кулик взяли участь у Всеукраїнському проекті розвитку музейної галузі «ProMuseum», який реалізувала громадська організація «Український центр розвитку музейної справи». У червні минулого року для музейних працівників з усієї України провели семінарську програму, під час якої навчали, як створювати якісний інноваційний музейний продукт. Тих, хто найкраще впорався із завданням і створив гарний власний музейний проект, нагородили міні-грантами.
Як розповіла старший науковий співробітник музею Алла Локтєва, за кошти здобутого гранту було створено настільну гру космічного спрямування, яку і презентували старшокласники і студенти. Гра представляє собою вікторину, що складається з 12 категорій знань з космонавтики, у кожній категорії - 18 цікавих запитань. Всі учасники вікторини отримали чашки із зображенням елементів гри.
Разом з музеєм космонавтики ім. С.П.Корольова космічне свято відзначатиме і сімейний центр «Острів розваг», у програмі якого демонстрація відеоролика, створеного у музеї, розповідь про професію космонавта, майстер-клас з виготовлення ракет, проведення космічної вікторини та нагородження переможців.
Прес-служба облдержадміністрації
У Житомирському музеї космонавтики представили настільну гру «Підкорюй космос у режимі offline»
У Житомирському музеї космонавтики представили настільну гру «Підкорюй космос у режимі offline»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: