Фасад спорттоварів не відповідає загальному історичному та архітектурному вигляду вулиці » Новини Житомира
 
 


Фасад спорттоварів не відповідає загальному історичному та архітектурному вигляду вулиці

Автор: news_maker від 16-04-2014, 09:45, переглядів: 1 059

Фасад спорттоварів не відповідає загальному історичному та  архітектурному вигляду вулиці

Під час засідання наглядової ради разом з архітекторами міста було обговорено питання оголошення конкурсу на проектні рішення щодо реконструкції вулиці Михайлівської, формування програми та умов конкурсу.

За словами начальника управління містобудування та архітектури міської ради Євгенії Черкасової, конкурс планується оголосити на комплексне вирішення проблем вулиці Михайлівської.

У ході обговорення учасники засідання визначили основні проблеми, які повинні бути відображені при складанні умов та програми конкурсу.
Необхідно:
- скласти історичну довідку по вул. Михайлівській,яка повинна стати основою при прийнятті проектних рішень;
- опрацювати питання технічного стану конструкцій окремих будівель на вулиці;
- визначитись з питанням транспортної доступності на прибудинкові території, завантаження споруд торгівельного та іншого громадського призначення.

Окремим пунктом учасники засідання обумовили необхідність вирішення інженерних питань, а саме - заміни, ремонту, перенесення комунікацій, вирішення проблем з гідроізоляцією будинків.

Учасники засідання також зауважили, що під час формування умов конкурсу потрібно звернути увагу проектувальників на архітектурний вигляд фасаду будівлі, в якій знаходиться магазин спорттоварів. Будівля не відповідає загальному історичному та архітектурному вигляду вулиці.

За підсумками обговорення заплановано управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища підготувати умови та програму конкурсу, винести на розгляд наглядової ради разом із архітекторами міста, після чого підготувавши відповідний проект рішення, винести на розгляд виконавчого комітету.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: