У «Житомиргазі» вилучають комп'ютерну техніку » Новини Житомира
 
 


У «Житомиргазі» вилучають комп'ютерну техніку

Автор: news_maker від 16-04-2014, 18:29, переглядів: 1 336

У «Житомиргазі» вилучають комп'ютерну техніку

Акціонерне товариство «Житомиргаз» заявляє про те, що представники компанії «Майкрософт Україна» блокують їх роботу і спільно з міліцією вилучають комп'ютерну техніку. Про це йдеться в повідомленні житомирської газової компанії.

«16 квітня представник компанії разом з представниками управління внутрішніх справ зайшли в приміщення ВАТ «Житомиргаз» з постановою суду про вилучення комп'ютерної техніки, яка, за їх твердженням, нібито працює на неліцензійному програмному забезпеченні. У зв'язку з обшуком зупинена робота всіх служб підприємства. Зараз представники планують вилучити комп'ютерну техніку, на якій зберігаються бази з персональним даними всіх споживачів», - розповіла фахівець із зв'язків з громадськість Олена Мічуріна.
На підприємстві кажуть, що заблокована робота бухгалтерії, через що компанія не зможе здійснювати оплату за рахунками і не зможе найближчим часом виплатити заробітну плату працівникам. У зв'язку з діями компанії Майкрософт Україна підприємство не може забезпечити стійке і безпечне функціонування системи газопостачання і здійснювати свою діяльність.

За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: