З 1 травня у Житомирі відміняють ліфтові картки » Новини Житомира
 
 


З 1 травня у Житомирі відміняють ліфтові картки

Автор: news_maker від 17-04-2014, 19:57, переглядів: 1 378

З 1 травня у Житомирі відміняють ліфтові картки

Щоправда поки що лише в одному КВРЖЕПі і тільки на 3 місяці. Саме стільки триватиме пілотний проект, за результатами якого міська влада остаточно вирішуватиме лишити чи все ж скасувати ліфтові картки в обласному центрі. Об'єктом експерименту стали 175 ліфтів КВРЖЕП №6, які обслуговують усі три представлені в Житомирі ліфтові компанії , каже перший заступник міського голови Сергій Сухомлин і додає, що цей проект є насправді важливим:
"Ми хочемо відпрацювати цей пілотний проект на прикладі КВРЖЕПу №6. Хочемо поговорити з мешканцями цих будинків – зрозуміти наскільки їм підходить такий варіант. Хочемо зрозуміти механізми взаємодії КВРЖЕПів з компаніями, які займаються обслуговуванням ліфтів, і налагодити фінансову дисципліну у взаєморозрахунках і ліфтовими компаніями".

Особливий аспект питання – думка мешканців нижніх поверхів. Адже у разі відміни карток плату за обслуговування ліфтів КВРЖЕПи включатимуть до складу квартплати і нараховуватимуть її усім жителям багатоповерхівки незалежно від поверху. Міська влада також обіцяє відмінити плату за користуванням ліфтами мешканцям перших поверхів. Загалом же Сергій Сухомлин відмітив, що зміни в тарифі коливатимуться в межах 34 копійок за квадратний метр. Тобто власник однокімнатної квартири за обслуговування ліфту платитиме трохи більше 10 гривень в місяць, двокімнатної – близько 16 гривень, трикімнатної – 22 гривні. На завершення пілотного проекту в шостому КВРЖЕПі проведуть поквартирне опитування мешканців будинку, за результатами якого і буде прийнято відповідне рішення.



Джерело: http://103fm.com.ua/

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: