У Житомирі пройшов ІІІ Всеукраїнський турнір з волейболу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі пройшов ІІІ Всеукраїнський турнір з волейболу

Автор: news_maker від 18-04-2014, 20:40, переглядів: 1 330

У Житомирі пройшов ІІІ Всеукраїнський турнір з волейболу

У Житомирі пройшов ІІІ Всеукраїнський турнір з волейболу серед команд юнаків 2000 – 2001 років народження, присвячений світлій пам’яті дитячого тренера, викладача з волейболу Григорія Володимировича Ніколайчука. Змагання відбувалися на базі спорткомплексу Житомирського автодорожнього коледжу.

Цього року на змагання приїхали учасники 8 команд з міст Київ, Луцьк, Ірпінь, Тернопіль, Новоград-Волинський, Житомир та смт Ємільчине.

Григорій Ніколайчук майже 20 років працював у ДЮСШ № 1 і за цей час підготував багатьох спортсменів високого класу, серед яких і чемпіон світу з волейболу – Сергій Козлюк. Саме Григорій Володимирович стояв біля витоків дитячого волейболу на Житомирщині. А сьогодні його вдячні вихованці примножують славні спортивні традиції та сприяють проведенню в обласному центрі Всеукраїнського турніру з волейболу.

На урочисте відкриття змагань завітало багато гостей. Серед них заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський, президент Асоціації дитячого волейболу України Георгій Поддєнєжний, голова правління Житомирської міської організації роботодавців Олександр Оніщук, завдяки підтримці якого і проходить турнір, а також тренери та спортсмени.

Вітаючи юних волейболістів, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський зазначив про те, що для обласного центру вже стало доброю традицією проведення змагань на честь Григорія Ніколайчука, який віддав своє життя вихованню спортсменів. Він побажав юним волейболістам перемоги і висловив переконання, що кожен спортсмен – це вже переможець, оскільки він дбає про своє здоров’я і робить великі справи.

Організатори та спонсори Всеукраїнського турніру з волейболу серед команд юнаків 2000 – 2001 років народження, присвяченого пам’яті Григорія Ніколайчука, мають намір вийти на міжнародний рівень, запрошуючи до участі в змаганнях команди з інших країн, адже кількість бажаючих позмагатися між собою у цьому виді спорту щороку зростає.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: