У прокуратурі зацікавилися діяльністю секретаря однієї з сільрад – жінка голосувала на сесії за власне преміювання » Новини Житомира
 
 


У прокуратурі зацікавилися діяльністю секретаря однієї з сільрад – жінка голосувала на сесії за власне преміювання

Автор: news_maker від 24-04-2014, 20:32, переглядів: 1 127

У прокуратурі зацікавилися діяльністю секретаря однієї з сільрад – жінка голосувала на сесії за власне преміювання

Про чергове виявлене адміністративне корупційне порушення інформують з прес-служби обласної прокуратури. Цього разу наглядачі законності притягнули до відповідальності секретаря сільської ради у Коростенському районі. Розповідає заступник Коростенського міжрайонного прокурора Григорій Гресько:

"Посадовець, будучи депутатом сільради, на засіданні сесії особисто голосувала за власне преміювання та преміювання рідної доньки, яка працює бібліотекарем".


Всього з початку року Коростенською міжрайонною прокуратурою спрямовано до суду три протоколи стосовно посадових осіб органів місцевого самоврядування. Їх визнано винними у вчиненні корупційних адміністративних правопорушень та покарано у вигляді штрафів. Також у Коростенському районі за порушення закону до дисциплінарної відповідальності притягнуто чотири посадові особи органів місцевого самоврядування. За сумісництво з іншими видами діяльності покарано заступника начальника відділу архітектури, містобудування та земельних ресурсів і начальника відділу ведення державного реєстру виборців виконкому Коростенської міськради.

Джерело: http://103fm.com.ua

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: