Засуджений ВЦ-108 так хотів на волю, що порізав собі тіло і зашив рота » Новини Житомира
 
 


Засуджений ВЦ-108 так хотів на волю, що порізав собі тіло і зашив рота

Автор: admin від 29-04-2014, 15:12, переглядів: 1 879

Засуджений ВЦ-108 так хотів на волю, що порізав собі тіло і зашив рота

Сполосував лезом свої руки, ноги, живіт і шию та зашив рота і око. Засуджений Бердичівського виправного центру №108 наніс собі такі ушкодження, бо його не звільняють умовно-достроково.
Саді Маруан – 41-річний громадянин Алжиру, який з 2005-го року відбуває покарання за вбивство та розбій. Уже провів за гратами вісім із дванадцяти років. Певну частину цього терміну чоловік пробув у Житомирській виправній колонії №4 і, каже, аби скоріше опинитися на волі, купив для установи будівельних матеріалів на 15 тисяч доларів. Натомість його перевели до бердичівського центру.
Саді Маруан, засуджений БВЦ-108: «Делал ремонт в кабинете замполита, еще в клубе. Одно окно стоит штуку восемьсот, я купил 9 окон. Еще в библиотеку покупал обои и большие окна. Прошел год, приходит завхоз зоны и говорит, что мало, что нужны еще деньги. Я дал еще 11 штук. Деньги забрали, а меня перевели в поселок. Я говорю – не хочу в поселок, хочу домой. Звоню ему, а он – подожди чуть-чуть, подожди чуть-чуть. И ничего».
В обласній пенітенціарній службі обіцяють перевірити озвучену засудженим інформацію.
Анатолій Бобриньов, заступник начальника управління ДПтС у Житомирській області: «Я не готовий відповісти по конкретних випадках, але, наскільки мені відомо, уже звернення були. Ці факти перевірялися і прокуратурою, і внутрішньою безпекою – підтверджень не знайшлось. Звичайно, за результатами сьогоднішньої розмови буде призначено службове розслідування і будуть зроблені висновки».
Засуджений зізнається, що в житомирській в’язниці теж зашивав собі рота і навіть спробував повіситись. Повідомляє "ВІК"

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: