У Житомирі змінили розташування зупинок громадського транспорту по вул. Київській » Новини Житомира
 
 


У Житомирі змінили розташування зупинок громадського транспорту по вул. Київській

Автор: news_maker від 6-05-2014, 11:05, переглядів: 1 729


Автобусну зупинку з перехрестя вул. Київська/Хлібна (у напрямку центру міста) перенесено. Відтепер вона розташована навпроти центрального входу ЗОШ №17. Також на ній здійснюватимуть зупинку автобуси, що зупинялися біля перехрестя вул. Київської та Шелушкова.

Окрім того, перенесено зупинку «На вимогу», що розташовувалася на перехресті вул. Київської та Мануїльського. Відтепер вона розміщена за перехрестям вул. Мануїльського по Київській в районі «Енергобанку» за адресою вул. Київська, 73.



«Вже встановлено відповідні дорожні знаки, лавки та урни, – розповідає спеціаліст управління транспорту Юрій Романюк, – Окрім того, на зупинках розміщені оголошення. Також ми проводимо роз’яснювальні роботи з перевізниками. Таким чином, інформуємо людей про зміни зупинок».

«Хочу наголосити, що ми були вимушені перемістити автобусну зупинку з перехрестя Київська/Хлібна, для підвищення рівня безпеки дорожнього руху. Адже саме у цьому місці постійно було велике скупчення автобусів. Це створювало незручності як для водіїв, так і для пішоходів», – говорить Володимир Клинчук.

Начальник управління транспорту закликає водіїв автобусів здійснювати зупинки транспортних засобів відповідно до їх нового місця розташування.

Поряд з тим, громадян закликають дотримуватися правил безпеки дорожнього руху та переходити дорогу на пішохідних переходах.



Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: