Червоноармійське підприємство освоїло понад 1 млн. євро приватних інвестицій » Новини Житомира
 
 


Червоноармійське підприємство освоїло понад 1 млн. євро приватних інвестицій

Автор: news_maker від 7-05-2014, 12:05, переглядів: 1 151

Червоноармійське підприємство освоїло понад 1 млн. євро приватних інвестицій

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін з робочим візитом відвідав підприємство ТОВ «Юкреініан клеузінг компані» в Червоноармійську, яке спеціалізується на пошитті верхнього одягу і першим у районі почало широко залучати іноземні інвестиції. «Юкреініан клеузінг компані» засноване у 2007 році і від початку своєї діяльності вже освоїло понад 1 млн. євро приватних інвестицій. За минулий рік було реалізовано продукції на суму 3 млн. 146,9 тис. грн.
«Такі сучасні підприємства, котрі випускають високоякісні товари у відповідності до європейських стандартів, потрібні нашій області. Адже надають людям робочі місця та наповнюють податками місцеві бюджети. А це розвиток інфраструктури та соціальної сфери», - зазначив Сидір Кізін.
Технічний директор німецько-українського підприємства «Юкреініан клеузінг компані» Джоні Декарт зазначив, що двері завжди відкриті для всіх, хто бажає ознайомитися із роботою компанії. Крім того, відмітив, що виробництву не вистачає кваліфікованих кадрів. Адже роботою можуть забезпечити ще мінімум півтора десятки людей.
За словами головного інженера Анатолія Андрійчука, наразі у виробничому цеху працює 60 чоловік. Проблема - у кваліфікованих кадрах, які можуть виробляти якісну продукцію. Потужності підприємства дозволяють у майбутньому працювати у 2-3 зміни, забезпечуючи робочими місцями 200 людей. Середня заробітна плата працівників «Юкреініан клеузінг компані» від 2 до 3 тис. грн.
Підприємство «Юкреініан клеузінг компані» випускає брендовий одяг, який збувається у країнах всього світу. Але працює виробництво на давальницькій сировині, тому вся продукція виготовляється лише на експорт.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: