200 міліціонерів з Житомирщини допомагають забезпечувати правопорядок на півночі Луганської області » Новини Житомира
 
 


200 міліціонерів з Житомирщини допомагають забезпечувати правопорядок на півночі Луганської області

Автор: news_maker від 14-05-2014, 18:05, переглядів: 1 150

200 міліціонерів з Житомирщини допомагають забезпечувати правопорядок на півночі Луганської області

Під час засідання регіонального міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку в. о. начальника Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області Юрій Демяненко розповів про те, що він повернувся з робочої поїздки із Луганській області. За його словами, 200 працівників міліції з Житомирщини несуть службу в 9 населених пунктах на півночі цього регіону. Юрій Володимирович наголосив на тому, що нашим міліціонерам вдається консолідувати та координувати роботу своїх луганських колег попри не завжди адекватну реакцію місцевих жителів. Він запевнив, що працівники УМВС України в Житомирській області роблять все можливе для збереження цілісності нашої держави.
Перший заступник начальника Управління Служби безпеки України в Житомирській області Олег Западнюк запропонував формат роботи міжвідомчого координаційного штабу з питань безпеки та правопорядку. Він вважає, що доцільно виокремити такі напрямки: створення інформаційного центру щодо збору інформації, яка надходить на гарячі телефонні лінії; функціонування центру реагування та управління, орієнтованого на координацію зусиль з громадськими активістами та запровадження режиму акредитації для представників громадськості, готових допомагати.
Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас виступив з пропозицією спрямувати 3 млн. грн., виділених з обласного бюджету, на придбання запасу медикаментів для надання невідкладної допомоги постраждалим військовослужбовцям з Житомирщини, які на разі перебувають у східних областях України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: