Депутати обласної ради внесли зміни до обласного бюджету та ухвалили Програму матеріально-технічного забезпечення територіальної оборони області » Новини Житомира
 
 


Депутати обласної ради внесли зміни до обласного бюджету та ухвалили Програму матеріально-технічного забезпечення територіальної оборони області

Автор: news_maker від 21-05-2014, 14:46, переглядів: 1 285

Депутати обласної ради внесли зміни до обласного бюджету та ухвалили Програму матеріально-технічного забезпечення територіальної оборони області

У роботі 25 позачергової сесії Житомирської обласної ради шостого скликання брали участь 75 депутатів зі 111-ти. Було ухвалено «Програму матеріально-технічного забезпечення 10-го батальйону оборони Житомирської області, частин Збройних сил України, підрозділів органів внутрішніх справ та Служби безпеки України» та внесено зміни до обласного бюджету на 2014 рік.
10-й батальйон територіальної оборони Житомирської області буде формуватися на базі військової частини А0409 (м. Новоград-Волинський). Серед його завдань – охорона та захист державного кордону, забезпечення умов для надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, стратегічного розгортання військ, охорони та оборони важливих об’єктів і комунікацій, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора.
Фінансування Програми матеріально-технічного забезпечення територіальної оборони області здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету та коштів інших джерел. Загальна сума коштів, необхідних для виконання Програми - 4 млн. 700 тис. грн. Із обласного бюджету виділено 2 млн. грн.: 700 тис. – на батальйон територіальної оборони області, 500 тис. грн. – Збройним силам України, по 400 тис. грн. – підрозділам управлінь МВС СБУ в Житомирській області. Розпорядником коштів депутати визначили Житомирську облдержадміністрацію, у складі якої – сектор мобілізаційної роботи, за погодженням із постійною комісією обласної ради з питань бюджету та комунальної власності.
«Зараз головне, щоб якомога швидше ці кошти були освоєні і задіяні. На наступній черговій сесії, яка відбудеться 26 червня, маємо почути звіти з використання коштів та за потреби ще надати допомогу нашим захисникам і силовикам», - зазначив голова обласної ради Віталій Француз.
Депутати обласної ради внесли зміни до обласного бюджету на 2014 рік. Своїм рішенням вони зменшили обсяг резервного фонду обласного бюджету та спрямували кошти на виконання заходів Програми забезпечення територіальної оборони області та надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців – 300 тис. грн. Відбулося зменшення обсягу субвенції з державного бюджету на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів – 34,4 тис. грн. і перерозподіл субвенції з державного бюджету на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: