24 травня для житомирян лекцію прочитає президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко » Новини Житомира
 
 


24 травня для житомирян лекцію прочитає президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко

Автор: news_maker від 21-05-2014, 22:58, переглядів: 1 438

24 травня для житомирян лекцію прочитає президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко

СУГОНЯКО ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ – український політик, економіст і громадський діяч, президент Асоціації українських банків (АУБ).
Один із засновників та організаторів діяльності Громадянського фронту сприяння перебудові на Житомирщині у 1989—1990 рр.
В травні 1990 року — один із засновників Соціал-демократичної партії України, з листопада 1990 року — член Правління СДПУ, з 27 жовтня 1991 року — перший голова партії (обраний на II-му позачерговому з'їзді партії в Донецьку).
В травні 1992 року на ІІІ-му з'їзді СДПУ поступився лідерством Юрію Збітнєву. Надалі відійшов від партійної діяльності, зосередившись на професійній та громадській роботі.
Займався питанням формування національної грошової системи України. Організував ряд міжнародних і національних конференцій та випуск серії книг з проблем впровадження та стабілізації національної валюти та розвитку банківської системи.
В травні 1992 р. був головою оргкомітету Міжнародної конференції високого рівня «Проблеми впровадження національної валюти в країнах Центральної та Східної Європи — Практичні аспекти», що проводилась Верховною Радою України за підтримки Національного банку України та Економічної служби Президента України.
У квітні 1993 року обраний Президентом Асоціації українських банків (АУБ), займається питаннями розвитку банківської системи України, захисту інтересів комерційних банків.

Дата проведення: 24 травня.
Початок заходу о 16-00
Адреса: Новий бульвар 4
Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олега Ольжича
Вхід вільний

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: