На будівництві АТБ знову "закипіла" робота » Новини Житомира
 
 


На будівництві АТБ знову "закипіла" робота

Автор: news_maker від 27-05-2014, 12:13, переглядів: 1 606

На будівництві АТБ знову "закипіла" робота

Незважаючи на те, що в Житомирі будівництво супермаркету АТБ на перехресті вулиць Київської і Театральної офіційно зупинили, зранку 27 травня на об’єкті знову закипіла робота.

Двоє чоловіків проводять тут зварювання та орудують болгаркою.

На будівництві АТБ знову "закипіла" робота

Нагадаємо, Будівництво супермаркету АТБ на розі вулиць Київської-Театральної у Житомирі зупинили.

Рішення «Про вжиття невідкладних заходів щодо усунення порушень вимог земельного та містобудівного законодавства в м. Житомирі» виконком Житомирської міської ради прийняв на своєму засіданні 7 травня.

Враховуючи висновки комісії з питань самоврядного контролю в галузі будівництва, використання та охорони земель у м. Житомирі, з метою збереження історичної частини міста та припинення порушень земельного та містобудівного законодавства, виконавчий комітет Житомирської міської ради вирішив:

«зупинити проведення будівельних робіт по вул. Київській, 6 в м. Житомирі, що розпочате Приватним підприємством «Творчо-виробничий центр «Олеся» через недотримання вимог п.2.5 рішення сесії Житомирської міської ради від 26.02.1993 року щодо цільового використання земельної ділянки та порушення зобов’язань щодо проектування та будівництва багатоповерхового багатоквартирного житлового будинку згідно рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 23.07.2008 року № 533», - йдеться у рішенні виконкому.

Юридичному департаменту Житомирської міської ради доручили протягом 15 днів з моменту прийняття рішення підготувати заяви до прокуратури, суду та інших уповноважених державних органів з метою скасування реєстрації декларації про початок будівельних робіт та вилучення земельної ділянки.

Під час голосування за відповідний проект рішення сесійну залу, де проходило засідання виконкому, залишили троє його членів, серед них – Андрій Федірко та Наталія Волинець. Решта членів виконавчого комітету, присутніх у залі, проголосували за цей проект рішення.

Контроль за виконанням рішення покладено на першого заступника міського голови Сергія Сухомлина.

За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: