У Житомирі на два тижні перекриють рух по вулиці Домбровського » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на два тижні перекриють рух по вулиці Домбровського

Автор: news_maker від 28-05-2014, 18:02, переглядів: 1 311

У Житомирі на два тижні перекриють рух по вулиці Домбровського

З 29 травня по вул. Домбровського, між вул. Московською та вул. Щорса, проводитиметься капітальний ремонт дорожнього покриття. У зв’язку із цим дана ділянка дороги буде перекрита.

Рух громадського транспорту, маршрут якого пролягає через вищезазначений відрізок вул. Домбровського, тимчасово перенесуть на вул. Л. Українки.

«До вул. Домбровського, де буде проходити капітальний ремонт, прилягають торгівельні ринки «Тетерів» та «Сінний». Для технологічного транспорту постачальників продукції та оптових закупівельників дана ділянка вулиці буде доступною. А саме, ділянка від вул. Московської до ІІ заїзду на ринок буде відкритою для транспорту даної категорії. Інша частина від ІІ заїзду до вул. Щорса – буде перекрита. По закінченні ремонтних робіт зі сторони вул. Щорса дорогу перекриють у зворотному напрямку – від вул. Московської до ІІ заїзду на ринок», - інформують в мерії.

Ремонтні роботи планують закінчити через два тижні.

«Начальник управління комунального господарства міської ради звертається до мешканців міста, перевізників та торговців із проханням поставитися до даного питання з розумінням, адже лише за рахунок перекриття дорожнього руху по вул. Домбровського можна буде зробити якісний ремонт асфальтного покриття», - зазначають у міськраді.

У Житомирі на два тижні перекриють рух по вулиці Домбровського

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: