З 1 червня у Житомирі відкривається купальний сезон » Новини Житомира
 
 


З 1 червня у Житомирі відкривається купальний сезон

Автор: news_maker від 29-05-2012, 20:02, переглядів: 2 053

З 1 червня у Житомирі відкривається купальний сезон

З настанням літа з 1 червня у місті офіційно відкривається купальний сезон. До початку сезону проведено комплекс заходів, направлених на підготовку дорослого та дитячого міських пляжів, забезпечення безпечних умов для відпочинку населення на воді.

Слід зазначити, що в місті лише на території гідропарку офіційно визначено пляжі, як місця для масового купання.

Водолазами міської комунальної рятувальної служби на воді проведено обстеження дна акваторії пляжів, буями позначено межі запливу, підготовлено до використання за призначенням необхідне обладнання та плавзасоби.

Комісією міськвиконкому, яка призначена розпорядженням міського голови Дебоя В. М., перевірено забезпеченість інфраструктури пляжів згідно вимог нормативних документів та готовність міської комунальної рятувальної служби на воді. Міська комунальна рятувальна служба на воді забезпечена необхідним обладнанням та спорядженням і спроможна виконувати рятувально-пошукові роботи в зоні відповідальності.

Місця відпочинку на території гідропарку забезпечені питною водою, пляжі обладнано кабінами для переодягання, здійснюється прибирання території.

Для забезпечення належного відпочинку громадян протягом купального сезону будуть залучатися комунальні служби міста, підрозділи органів внутрішніх справ, муніципальної міліції, санітарно-епідеміологічної служби.

Для здійснення контролю за дотриманням правил безпеки під час купання та надання першої медичної допомоги на території міських пляжів організовано щоденне чергування рятувальників та медичного працівника. Чергування буде здійснюватися до 31 серпня з 09:00 до 21:00. За допомогою засобів гучномовного оповіщення до відпочиваючих доводитиметься необхідна інформація стосовно температури води, заходів безпеки та правил поведінки на воді.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звертає увагу мешканців міста на необхідність проводити відпочинок на воді тільки на території дорослого та дитячого міських пляжів.

З метою запобігання нещасних випадків на водних об’єктах міста слід суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

З 1 червня у Житомирі відкривається купальний сезон

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: