Зі 150 випускників педагогічного ліцею 40 - медалісти » Новини Житомира
 
 


Зі 150 випускників педагогічного ліцею 40 - медалісти

Автор: news_maker від 30-05-2014, 13:18, переглядів: 1 427

Зі 150 випускників педагогічного ліцею 40 - медалісти

150 вихованців Житомирського обласного педагогічного ліцею Житомирської обласної ради у цьому році залишають цей навчальний заклад, аби продовжити навчання у вишах області й України. Для цих обдарованих дітей 30 травня пролунав останній дзвінок.
«Кожного року, коли більше 150 дітей ми випускаємо, Житомирщина бачить своїх кращих молодих людей, цвіт нашої нації. А в цьому році у нас саме 150 випускників, які отримають на випускному вечорі 40 золотих і срібних медалей. І ми, вчителі, горді тим, що ми працювали з такими дітьми. Адже завдячуючи випускникам зорганізувався весь наш навчальний заклад і став на захист свого існування біля стін обласної ради. Тому я не можу не пишатися такими дітьми!», - наголосила директор ліцею Людмила Корінна.
Заступник голови обласної ради Руслан Годований, який завітав на свято, звернувся до випускників такими словами: «Ви закінчили прекрасний навчальний заклад, існування якого вдалося відстояти у минулому році. Ви отримали гарні знання, і багато з вас заслужили своєю працею найвищі відзнаки за успіхи у навчанні. Єдине, що я вас попрошу, це, щоб ви реалізовували, матеріалізували свої знання, щоб вони приносили користь вам особисто і суспільству. Не бійтесь експериментувати, не бійтесь йти вперед, не бійтесь приймати рішення!».
Кращі ліцеїсти, які проявили свої вміння у спорті та суспільно-корисній роботі, під час свята отримали грамоти й медалі. Руслан Годований відзначив юних науковців Тамару Беруашвілі та Івана Коваля.
Зі 150 випускників педагогічного ліцею 40 - медалісти
Зі 150 випускників педагогічного ліцею 40 - медалісти

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: