Медичне обладнання на суму 1 мільйон гривень передали на Житомирщину благодійники з Нідерландів » Новини Житомира
 
 


Медичне обладнання на суму 1 мільйон гривень передали на Житомирщину благодійники з Нідерландів

Автор: news_maker від 4-06-2014, 17:19, переглядів: 1 302

Медичне обладнання на суму 1 мільйон гривень передали на Житомирщину благодійники з Нідерландів

Нідерландський Фонд Східної Європи від реформаторських громад, співпраця з яким триває з 2006 року, за цей час вручив лікарням майже півтори сотні функціональних медичних ліжок, електрокардіографи, апарат УЗІ, інкубатори для дітей, операційні столи тощо. Окрім того, було перераховано 270 тис. грн. на придбання обладнання для дитячої лікарні та реалізовано багато інших корисних ініціатив. Голова нідерландського Фонду Східної Європи від реформаторських громад Лейндерт-Ян Лухтенберг розповів, що фонд збирається продовжувати свою роботу на Житомирщині:
"Враховуючи складну ситуацію в Україні, найближчим часом буде направлено 800 комплектів подушок, ковдр та білизни, які розподілять серед медичних закладів міста, а також для забезпечення військових". В планах також – виділення коштів на забезпечення обладнанням одного з відділень обласної лікарні.
"Ми приємно вражені тим, що країна Нідерланди, яка, здавалося б, доволі далеко від нас, стає ближчою нам завдяки вашій роботі", – подякував благодійникам заступник голови обласної ради Руслан Годований.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: