У Житомирі завершать будівництво багатоповерхівки по вул.Щорса,155 » Новини Житомира
 
 


У Житомирі завершать будівництво багатоповерхівки по вул.Щорса,155

Автор: news_maker від 19-06-2014, 11:53, переглядів: 1 231

У Житомирі завершать будівництво багатоповерхівки по вул.Щорса,155

Під час сесії міської ради депутати зобов’язали КП «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради кошти, залишені на підприємстві від оренди комунального майна, спрямувати на будівництво десятиповерхового житлового будинку за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 155 відповідно до фінансового плану та забезпечити суворий контроль за їх цільовим використанням, мінімізувавши витрати підприємства та не допускаючи при цьому необґрунтованого їх завищення.

Окрім того, за рішенням депутатів щомісячно до 10 числа наступного місяця Агентством з управління комунальним майном надаватиметься звіт про отримання та використання коштів на будівництво, погоджений з управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради, а також звіт за формою, визначеною рішенням виконавчого комітету від 07.11.2012 № 459 «Про затвердження порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів підприємств, що належать до комунальної власності міста», до департаменту власності та ринкового регулювання Житомирської міської ради, департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради та постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та залучення інвестицій міської ради.

Також КП «Агентство з управління майном» зобов’язали відкрити окремі розрахункові рахунки для здійснення операцій за кожним видом господарської діяльності окремо та забезпечити ведення бухгалтерського обліку окремо за кожним видом господарської діяльності.

Поряд з тим рішенням сесії заборонили комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради здійснювати готівкові операції при справлянні орендної плати за нерухоме комунальне майно.

Дане рішення набуває чинності з дня його прийняття та діє до перерахунку комунальним підприємством «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради суми в розмірі 2 953,7 тис. грн. відповідно до розрахунку за виконані будівельно-монтажні роботи по будівництву десятиповерхового житлового будинку по вул. Щорса, 155 в м. Житомирі, але не пізніше ніж до 01.01.2015 року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: