У Криму у туристів з України нахабно і цинічно відбирають автомобілі » Новини Житомира
 
 


У Криму у туристів з України нахабно і цинічно відбирають автомобілі

Автор: news_maker від 21-06-2014, 20:49, переглядів: 3 264

У Криму у туристів з України нахабно і цинічно відбирають автомобілі

З Криму повернулася сім'я житомирян, які 10 днів відпочивали з друзями під Ялтою в Гаспрі. Їздили вони двома машинами - Honda Jazz, а у друзів сімейної пари - Mitsubishi Pajero. На зворотному шляху, не доїжджаючи до так званого кордону Криму і України, серед білого дня, їх зупинили на блокпосту люди у військовій формі зі зброєю. Представилися кримською самообороною.
 - Ці самооборонівці наказали нашим друзям віддати мобільні телефони і пересісти в одну машину, в Хонду. Чоловіки почали обурюватися, а дівчата плакати і просити. Коротше кошмар! - Розповідає zhzh.info житомирянка Вікторія.
Але все було марно, з російськими військовими, у яких в руках автомати особливо не домовишся. Їм сказали: або вони виїжджають на одній машині, або взагалі всі пішки підуть. Туристам нічого не залишалося робити, як перекласти речі в Хонду і віддати ключі і документи від позашляховика.
Пасажири Mitsubishi Pajero вчотирьох запакували в маленький Jazz, так додому і поїхали. По приїзду додому, написали заяву в міліцію, але там сказали що це не перший випадок і шансів повернути машину дорівнюють нулю.
Також не пощастило 38-річному підприємцю з Ужгорода, він залишився без машини після того, як разом з родиною виїхав на відпочинок на ПБК. Чоловік разом з дружиною і двома дітьми поїхав на власному мінівені відпочивати в окупований Крим. Втім, відпочинок для ужгородського туриста закінчився, коли російські прикордонники відібрали у нього авто, заявивши, що повернуть машину тільки за кругленьку суму: "Нас зупинили на блокпосту. Ввічливі чоловічки просто викинули сім'ю з машини, мінівен відігнали убік і сказали, що віддадуть лише за хабар - 25 000 доларів. Але його ринкова ціна максимум 12000 доларів! Ніякі вмовляння результату не дали. Додому ми їхали залізницею. Куди нам скаржитися? У Росію?! Сумніваюся, що допоможе ", - обурюється підприємець.
Не пощастило і нашим сусідам з Вінниці, які «відкрили» пляжний сезон в травні. Триденний відпочинок, який спочатку радував відмінним обслуговуванням, чистими і порожніми пляжами, закінчився вилученням автомобіля озброєними бандитами. Група кремезних хлопців відібрали новеньку «Audi», яка була припаркована на стоянці готелю. Сказали, що на користь республіки. Добиратися додому вінничанам довелося вже на поїзді. Звернення до місцевого відділення міліції не дало ніякого результату, людям цинічно сказали, що їх транспорт піде на покриття боргу України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: