Поблизу Житомира жінки перекрили рух на трасі Київ-Чоп » Новини Житомира
 
 


Поблизу Житомира жінки перекрили рух на трасі Київ-Чоп

Автор: news_maker від 24-06-2014, 10:04, переглядів: 1 807

Поблизу Житомира жінки перекрили рух на трасі Київ-Чоп

Вранці 24 червня близько 50 жінок перекрили рух на міжнародній трасі Київ - Чоп в районі села Березине Житомирського району, пише житомир інфо. Жінки безперервно рухаються пішохідним переходом, блокуючи рух транспорту. Вони вимагають провести ротацію, забезпечити житомирських військовослужбовців належною медичною допомогою, вирішити питання з матеріальною допомогою для учасників АТО. У руках вони тримають плакати: «Припиніть кровопролиття», «Досить знущатися», «Влада, чому ваші діти не воюють?», «Дітей генералів - на Схід». Жінки кажуть, що вони протягом місяця зверталися до губернатора Сидора Кізіна і їздили до Міністерства оборони, але результату немає. Блокувати рух вони планують до тих пір, поки до них не приїде представник влади, який зможе виконати їх вимоги.
За останні 2 години пропустили близько 10 машин - в основному автомобілі «швидкої допомоги». Всі інші машини змушені стояти в 15-кілометровій пробці, не пропустили протестувальники і автомобіль з представниками ОБСЄ. На місце події прибув губернатор Сидір Кізін, голова Житомирської райради Тетяна Парфентьєва і житомирський воєнком. Однак протестувальники не прислухалися до їх прохань розійтися і продовжують ходити по пішохідному переходу, вимагаючи приїзду представників з Міноборони.
Станом на 13.15 представники з Міноборони до мітингувальників не приїхали, тож ініціативна група матерів та дружин вирушила автівкою в Київ до Адміністрації Президента і Міноборони, а блокування траси продовжується.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: