В обласній Службі зайнятості працевлаштували десятеро переселенців зі Сходу України та Криму » Новини Житомира
 
 


В обласній Службі зайнятості працевлаштували десятеро переселенців зі Сходу України та Криму

Автор: news_maker від 24-06-2014, 20:15, переглядів: 1 173

В обласній Службі зайнятості працевлаштували десятеро переселенців зі Сходу України та Криму

Більше вісімдесяти людей з Автономної республіки Крим та Сходу України звернулися до Житомирської обласної служби зайнятості з березня цього року. Консультаційні послуги отримали всі, працевлаштовані на сьогодні десятеро людей. "До вимушених переселенців всюди ставляться уважно, – розповіла начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню обласного центру зайнятості Наталія Гончарук. – Але особливо хочеться відзначити роботу Володарськ-Волинського районного центру зайнятості:
"Там зареєстровані четверо людей, двом спеціалісти служби зайнятості вже знайшли роботу – на підприємстві по обробці каменю та на Іршанському ГЗК. А, наприклад, в Житомирі в міському центрі зайнятості зареєстровані 16 людей, жодну з них поки не вдалося працевлаштувати".
Служба зайнятості Житомирщини пропонує переселенцям стандартний набір послуг, каже Наталія Гончарук. Здійснюється реєстрація громадян, призначення допомоги по безробіттю, пошук роботи, професійне навчання або перепідготовка. Перебоїв з виплатами немає.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: