Майже три сотні одиниць військової техніки відновили від початку АТО » Новини Житомира
 
 


Майже три сотні одиниць військової техніки відновили від початку АТО

Автор: news_maker від 25-06-2014, 18:38, переглядів: 1 561

Майже три сотні одиниць військової техніки відновили від початку АТО

Техніку відновлювали фахівці ремонтного батальйону, що дислокується неподалік Житомира. Про це повідомив полковник Олег Слизький – заступник начальника Центрального бронетанкового Управління Збройних сил України. Щодо ремонту військової техніки, який наразі триває на базі батальйону, то Олег Слизський повідомив наступне:
"На відновленні знаходяться дві одиниці бойових машин піхоти. Наразі в них заміняють двигуни, ремонтують силову установку. Крім того, дефектовка машини здійснюється у повному обсязі".
Про характер пошкоджень іншої техніки, яка працювала в зоні АТО, розповідає капітан Андрій Савчук. Він нещодавно повернувся зі Сходу:
"Були різні пошкодження. Були пошкодження як корпуса машини, була пробита броня. Проводилися роботи з заміни двигуна, із заміни гальмівної системи". Додамо, що нещодавно Андрій Савчук та шестеро його колег з цієї військової частини за мужність та професіоналізм були відзначені нагородами Міністра оборони України та начальника Генерального штабу Збройних сил України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: