Перевізники області не погоджуються з новим призначенням Олексія Рисіча » Новини Житомира
 
 


Перевізники області не погоджуються з новим призначенням Олексія Рисіча

Автор: news_maker від 27-06-2014, 20:09, переглядів: 2 115

Перевізники області не погоджуються з новим призначенням Олексія Рисіча

Нагадаємо, його призначили очільником обласного департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму. Свою незгоду пояснюють, насамперед, збігом на новій посаді функціональних обов’язків новопризначеного керівника з його бізнес-інтересами. Річ у тому, що батьки Олексія Рисіча є перевізниками, а, отже, можуть бути у виграші від посади сина:
"Прагнення громадянина Олексія Рисіча зайняти посаду в облдержадміністрації зумовлено бажанням забезпечити власне збагачення, сприяти розвитку власного бізнесу в сфері автомобільних перевезень, які були передані близьким та пов’язаним з Рисічем особам. Асоціація роботодавців транспорту Житомирської області не розуміє, за якими критеріями дану особу обрали на таку важливу посаду. Особливо, якщо врахувати відсутність досвіду роботи в органах виконавчої влади та нахил до корупційних дій", – зауважує виконавчий директор Асоціації роботодавців транспорту Житомирської області Юрій Сладківський.
Сам майбутній виконувач обов’язків начальника департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Олексій Рисіч заперечує:
"Будучи просто звичайним підприємцем, я нічого не зможу змінити чи покращити в транспортній галузі. Тому я вирішив іти в державні органи – аби допомагати людям. Хто може довести мої нахили до корупції, якщо я ніколи не був на держслужбі? Я впевнений, що справлюся з покладеними на мене обов’язками. В мене достатньо досвіду і освіти, адже питання йде не лише про перевезення, а й про транспортну галузь, в цілому".
Один з автоперевізників – керівник ТОВ "Новоградтранссервіс" Віктор Пелешок – розповів, що вже кілька разів стикався з необґрунтованою передачею вигідних маршрутів родині Рисичів: "В мене питання до пана Олексія Рисіча: як бути з участю його батька в пасажирських перевезеннях? Його батько, можна сказати, просто вкрав мої гроші на тих маршрутах, де я працював. Скажіть, як зараз здійснювати перевезення, якщо на "накатані" маршрути за 5-10 хв. ставлять маршрутну мережу Івана Михайловича Рисіча? Конкретно мою маршрутну мережу так підставляли вже 6 разів. Як бути далі? Знаєте, що мені що щоразу на це відповідали? Працюй – краще вже не буде". Після тривалих обговорень питання з призначенням керівника департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації лишилося відкритим. А самі перевізники написали лист голові облдержадміністрації Сидору Кізіну з проханням проводити процедури призначень прозоро.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: