У Житомирі відзначили День молоді » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відзначили День молоді

Автор: news_maker від 1-07-2014, 09:58, переглядів: 1 104

У Житомирі відзначили День молоді

Музики в День молоді в парку культури та відпочинку було вдосталь. Для Житомирян виступали молоді, харизматичні, талановиті, вокальні та хореографічні колективи.

Протягом дня для жителів та гостей міста було організовано різних заходів на всякий смак. Так, в парку на Корбутівці здебільшого проводили різні спортивні заходи, це і пляжний волейбол, чемпіонат із спортивного туризму, пленер-конкурс юних художників, спортивні змагання з пауерліфтингу та армреслінгу. Охочих продемонструвати свої можливості з екстремального жиму лежачи в Гідропарк прийшло більше 15 молодих хлопців та дівчат, які теж показали гарні результати. Найкращих відмічали корисними для спортсменів призами – спортивним харчуванням та шейкером.

В той же час в парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна можна було побачити виставку стендів із героями України. Організатори кажуть, що задоволені цьогорічним Днем молоді в Житомирі.

«В цьому році день молоді відрізняється від попередніх років кардинально», - зазначив Костянтин Суський. «Всі попередні заходи в минулі роки не були пов’язані з національною ідеєю. А в цьому році ми обладнали цілий патріотичний майданчик, де показуємо героїв України в тому числі і з Житомирської області. В місті є певна кількість людей, які не знають про свої героїчні постаті, що проживали тут – це наші земляки: Микола Сціборський, Олег Ольжич, гетьман Іван Виговський. Люди прийшли святкувати і відкрили для себе ще й багато невідомого. Організували ми все по мінімуму, так як ситуація в країні не святкова»,- констатує Костянтин.

Також, протягом всього дня містом ходили волонтери із скриньками, в парі з курсантами з військового інституту - збирали кошти для 95-тої аеромобільній бригади. Загалом, вийшла сума 14 668 тис.грн.

Патріотичним графіті в день відзначення Дня молоді та напередодні розмалювали частини фасадів Київської, 52/20 та Московської, 24б.

Заступник начальника управління сім’і, молоді та спорту міської ради Людмила Сікайло теж задоволена цьогорічним святом, каже: "Молодь сама вирішила як хоче відзначити свій день, організували самі багато чого, а задача влади полягала в тому, щоб максимально посприяти молодіжній ініціативі".

«Громадські організації об’єдналася і разом зробили День молоді, а міська влада зі свого боку всіляко підтримала. Молоді потрібно довіряти і сприяти у добрих намірах», - підсумувала Людмила Сікайло.
У Житомирі відзначили День молоді
У Житомирі відзначили День молоді
У Житомирі відзначили День молоді
У Житомирі відзначили День молоді

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: