У Житомирському районі конфлікт між учасниками ДТП закінчився вбивством через необережність » Новини Житомира
 
 


У Житомирському районі конфлікт між учасниками ДТП закінчився вбивством через необережність

Автор: news_maker від 1-07-2014, 14:18, переглядів: 1 480

У Житомирському районі конфлікт між учасниками ДТП закінчився вбивством через необережність

На автодорозі Київ-Чоп у Житомирському районі 30 червня сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої автомобілем травмовано велосипедиста. У ході суперечки між учасниками події один з перехожих вдарив пасажира авто, від чого той впав. Вдарившись головою об асфальт, чоловік отримав травму і помер. Розпочато кримінальне провадження, триває з’ясування всіх обставин.

Близько 15.20 неподалік Житомира, на повороті до Соколовського дачного масиву, 38-річний житель м. Малина, керуючи автомобілем «Сітроен» та рухаючись у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на 68-річного велосипедиста. Чоловік отримав легкі тілесні ушкодження.

За кілька хвилин між водієм і пасажиром автомобіля та травмованим пенсіонером виник конфлікт. На захист літнього чоловіка став випадковий свідок події, як згодом з’ясувалось, 38-річний житель Житомирського району. Чоловік у ході суперечки вдарив пасажира автомобіля. Під час падіння 48-річний опонент травмувався, вдарившись головою об асфальтне покриття дороги, і помер до приїзду карети швидкої допомоги.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Житомирського РВ УМВС для з’ясування всіх обставин. Обидва транспортні засоби вилучено та доставлено до райвідділу.

Розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження волі на термін від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: