Житомирські ДАІшники повернулися із зони АТО » Новини Житомира
 
 


Житомирські ДАІшники повернулися із зони АТО

Автор: news_maker від 1-07-2014, 14:31, переглядів: 1 499

Житомирські ДАІшники повернулися із зони АТО

Десять інспекторів УДАІ УМВС Житомирщини у складі 3 екіпажів упродовж місяця працювали у східних областях держави, забезпечуючи супроводження спецвантажів для військових потреб. Нині їх змінили колеги з інших регіонів, а вони повернулися до виконання своїх обов’язків в області.

Зустрічали інспекторів дорожнього порядку у дворі обласного Управління ДАІ УМВС колеги, рідні, близькі та друзі. Засмаглі і у незвичній польовій формі правоохоронці вишикувались, міцно тримаючи автоматичну зброю у руках. Упродовж місяця на сході держави на них покладались завдання супроводження спеціальних колон транспорту із вантажами для військових, а також несення служби на блок-постах у зоні проведення антитерористичної операції. Позаду тисячі кілометрів небезпечних шляхів і сотні ризикованих ситуацій.

Командир зведеного загону УДАІ Віктор Дубчак лаконічно доповів начальникові УМВС про прибуття:

- Поставлені завдання виконали успішно, повернулися без втрат і травм.

Офіційні слова вітань та подяки від керівництва обласного Управління МВС та УДАІ перейшли у безпосереднє спілкування та щиру радість зустрічі.

- Спасибі за службу, за сумлінне виконання обов’язку, за наполегливість і відповідальність, - звернувся до прибулих начальник УМВС Юрій Демяненко. - Ваша відданість і мужність найкраще свідчення професіоналізму і патріотизму житомирських правоохоронців.

Відразу потому хлопці зайшли до каплички, розташованої на території Управління ДАІ, аби помолитись за колег, які нині знаходяться у гарячих місцях і ризикують собою задля безпеки інших.

- Ми телефонували двічі на день: уранці й увечері, - розповідає батько одного з інспекторів. – Якщо зв’язку не було і упродовж тривалого часу не могли додзвонитись, звісно, нервували і мати плакала… Хвилювалися… Нехай усі повертаються звідти живими і неушкодженими.

Уже за кілька днів прибулі інспектори заступлять до забезпечення правопорядку на дорогах Житомирщини.

Алла Ващенко,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням УДАІ)
Житомирські ДАІшники повернулися із зони АТО
Житомирські ДАІшники повернулися із зони АТО

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: