У Райківській виправній колонії попереджено ще одну «оригінальну» спробу доставки забороненої речовини » Новини Житомира
 
 


У Райківській виправній колонії попереджено ще одну «оригінальну» спробу доставки забороненої речовини

Автор: news_maker від 1-07-2014, 19:04, переглядів: 1 327

У Райківській виправній колонії попереджено ще одну «оригінальну» спробу доставки забороненої речовини

30 червня у Райківській ВК-73 під час догляду передачі засудженому С. від громадянина Г., жителя міста Бердичів, співробітниками установи в моркві було виявлено порошок темно-рожевого кольору.
Невдала спроба доставки забороненої речовини до зони, що охороняється, працівниками колонії була зареєстрована в Книзі обліку інформації та пригод, а також негайно повідомлено Бердичівський міськрайвідділ УМВС України в Житомирській області.
Після прибуття до колонії слідчо-оперативної групи громадянин Г. та вилучена речовина були передані співробітникам міліції, відповідні матеріали у відповідності до вимог чинного законодавства направлені до Бердичівського МВ УМВС України в Житомирській області.
Нагадаємо, що це вже друга спроба доставки забороненої речовини до Райківської виправної колонії (№73) упродовж останнього тижня червня – 25 червня співробітники відділу нагляду і безпеки цієї установи під час видачі посилки одному із засуджених у цукерках виявили та вилучили згорток із кристалічно-порошковою речовиною світло-рожевого кольору.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: