Обліком кожного військового, який перебуває в зоні АТО, займатимуться командири конкретних військових частин » Новини Житомира
 
 


Обліком кожного військового, який перебуває в зоні АТО, займатимуться командири конкретних військових частин

Автор: news_maker від 2-07-2014, 18:18, переглядів: 1 241

Обліком кожного військового, який перебуває в зоні АТО, займатимуться командири конкретних військових частин

Фіксувати будуть кожну людину поіменно для надання статусу учасника бойових дій. Роз’яснення з цього приводу під час зустрічі з головою Житомирської облдержадміністрації дав начальник департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Віталій Якимчук. Зокрема, командиром військової частини видається відповідний наказ про відрядження в райони проведення антитерористичної операції, інформація заноситься до особової справи або військового квитка та засвідчується командиром військової частини й гербовою печаткою. Зустріч в облдержадміністрації відбувалася за ініціативи військових та за участі представників Міноборони України і Генштабу Збройних сил України: "Ми провели зустріч, щоб налагодити взаємодію. Розумієте, бо в країні зараз непроста ситуація. Ми зустрілися, щоб збити соціальну напругу. Ми хочемо обговорити питання мобілізації, соціальні питання, зокрема забезпечення житлом. Всі чудово розуміємо, що останні 20 років наша армія розвалювалася", – пояснив Віталій Якимчук.
У свою чергу голова ОДА Сидір Кізін, передав військовому керівництву перелік питань, які турбують рідних. Це питання ротації, лікування поранених, надання відповідного статусу, матеріальне забезпечення особового складу частин.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: