На Житомирщині за порушення законодавства покарали 13 посадовців органів внутрішніх справ » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині за порушення законодавства покарали 13 посадовців органів внутрішніх справ

Автор: news_maker від 4-07-2014, 14:08, переглядів: 1 044

На Житомирщині за порушення законодавства покарали 13 посадовців органів внутрішніх справ

Такі результати перевірок працівниками прокуратури представників правоохоронних органів щодо контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. Розповідає прес-секретар прокурора області Тетяна Гоша:
"Встановлено, що деякими посадовими особами органів внутрішніх справ не було забезпечено своєчасний облік осіб зазначеної категорії та не було вжито відповідних заходів щодо їх розшуку у випадках ухилення від зазначеного запобіжного заходу. Це, в свою чергу, приводить до того, що засуджені ухиляються від виконання рішень судів. Також не забезпечено належного контролю за особами, які перебувають перед домашнім арештом. Зокрема, під час перевірки Житомирського райвідділу міліції, з'ясувалося, що неналежний контроль за поведінкою двох підозрюваних став причиною скоєння ними ще одного злочину".
Відсутність належного відомчого контролю, на думку наглядачів законності, і призвела до аналогічних порушень кримінального процесуального законодавства у більшості міськрайвідділів міліції області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: