До кінця року з нашої області збираються вивезти кількасот тонн небезпечних хімікатів » Новини Житомира
 
 


До кінця року з нашої області збираються вивезти кількасот тонн небезпечних хімікатів

Автор: news_maker від 6-06-2012, 16:39, переглядів: 1 753

До кінця року з нашої області збираються вивезти кількасот тонн небезпечних хімікатів

Зробить це ізраїльська фірма "С.І. Груп Консорт Лтд". Вона стала переможцем тендеру, проведеного міністерством екології та природних ресурсів України. В оприлюдненій на сайті міністерства інформації говориться, що згадана фірма проводитиме роботи "із забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення та знешкодження непридатних до використання пестицидів і тари від них у Житомирській і ще 15 областях України (Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській) та АР Крим.

Всього планується вивезти майже 8 900 тонн і коштуватиме це сто тридцять дев'ять тисяч триста дев’ятнадцять гривень 85 копійок бюджетних коштів (без ПДВ). З Житомирщини вивезуть більше семисот двадцяти тонн.

Зауважимо, що фірма "С.І. Груп Консорт Лтд" вже була переможцем подібного тендеру по вивезенню непридатних для використання пестицидів з Київської, Львівської, Харківської та Донецької областей. За повідомленням прес-служби міністерства екології та природних ресурсів, ці роботи вже виконані.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: