Сидір Кізін з житомирськими журналістами поїхав у Слов’янськ » Новини Житомира
 
 


Сидір Кізін з житомирськими журналістами поїхав у Слов’янськ

Автор: news_maker від 9-07-2014, 12:46, переглядів: 1 335

Сидір Кізін з житомирськими журналістами поїхав у Слов’янськ

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін поїхав до Слов’янська 8 липня ввечері. Разом із очільником області на Схід направилися й житомирські журналісти: Назарій Томчук, Яна Черпицька та Євген Єсаулов.
Учора від облдержадміністрації для жителів звільнених в результаті АТО населених пунктів на Сході України відправили понад 30 тонн гуманітарної допомоги, яку надали 22 райони області.
«Зараз на горі Кременець біля Ізюму, в 40 км від Слов'янська. Чекаємо фури з 31-тонною гуманітарною допомогою для цивільних мешканців Слов'янська, яку за один день зібрали всі райони області. Познайомилися з хлопцями з ОБСЄ та дівчатами з дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ. Вони радять як краще розпорядитися продуктами, щоб їх отримали ті, хто найбільше потребує», - повідомляє Сидір Кізін на свої сторінці у мережі Facebook.
Станом на 9.30 9 липня 2014 року Назарій Томчук інформує, що наразі перебувають на блокпості у м. Ізюм Харківської області, далі – Слов’янськ. Журналіст ділиться враженнями, що йому не віриться, що всього за 40 км йде справжні війна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: