Виконком вирішив демонтувати 80 кіосків » Новини Житомира
 
 


Виконком вирішив демонтувати 80 кіосків

Автор: news_maker від 9-07-2014, 13:16, переглядів: 1 406

Виконком вирішив демонтувати 80 кіосків

Виконком Житомирської міської ради підтримав пропозицію робочої групи, яка запропонувала знести встановлені з порушенням законодавства дерев’яні зруби фірми «Гарде» на вул.Черняховського та на вул.Львівській, кафе за адресою вул.Черняховського, 109-а і магазинчик навпроти пам’ятника Пушкіну, на розі вулиць Велика Бердичівська та І.Кочерги.

За це проголосували 29 із 45 членів виконкому на засіданні 9 липня.

Колишній мер Житомира Володимир Дебой, який є одним із засновників «Гарде», зауважував, що проект рішення виконкому, який був оприлюднений на сайті міської ради не співпадає з тим, який роздали під час засідання членам виконкому.

Екс-мер нагадував, що знесення МАФів – це компетенція сесії міської ради, але члени виконкому наполягали на негайному припиненні діяльності незаконних споруд. Підтримав цю пропозицію і керівник міської СЕС, член виконкому Олександр Шпита.

«Їх не можна перевірити, там не дотримуються санітарних норм, це «беспредельщики», правила мають бути одні для всіх», - наголошував Шпита.

Загалом рішення про демонтаж 80 автотрейлерів, кіосків та наметів зі змінами та доповненнями підтримав 31 член виконкому.
Виконком вирішив демонтувати 80 кіосків
Виконком вирішив демонтувати 80 кіосків

Фото всіх об’єктів, які планують демонтувати
За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: