11 дітей з Луганської області відпочиватимуть у санаторії «Дениші» » Новини Житомира
 
 


11 дітей з Луганської області відпочиватимуть у санаторії «Дениші»

Автор: news_maker від 10-07-2014, 17:42, переглядів: 1 175

11 дітей з Луганської області відпочиватимуть у санаторії «Дениші»

До Житомирщини приїхало 11 дітей – вихованців Луганського обласного вищого училища фізичної культури та 3 тренери. Діти, що прибули з Луганської області, проведуть 21 день у Житомирському обласному лікувально-санаторному центрі радіаційного захисту для дорослого та дитячого населення «Дениші».
Департамент сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації звернувся до департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації з проханням прийняти дітей на оздоровлення в закладах Житомирської області. Житомирщина одна з декількох областей в Україні, котрі відгукнулися та прийняли дітей на відпочинок в місцеві табори та санаторії.
Діти зустрілися із заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації Іриною Супрун, директором департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світланою Гресь та директором департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Марією Моісеєнко.
7 хлопчиків та 4 дівчаток віком до 16 років займаються легкою атлетикою та спортивною гімнастикою, більшість вже мають певні спортивні досягнення. Серед цих дітлахів є чемпіони Луганської області та призери спортивних змагань на рівні країни.
«Хочу гарно відпочити, бо те, що відбувається на Луганщині – це дуже страшно. Страшно за батьків, найбільше за них переживаю. Навряд чи вдасться дуже весело провести дозвілля, адже думки все одно повертаються додому. Коли дізнався, до якого табору ми їдемо, то спочатку здалася смішною назва – «Дениші». Але потім ознайомившись із інформацією про санаторій на сайті, я вирішив, що це дуже гарний заклад для відпочинку», - поділився враженнями 13-річний Данило.
Юний спортсмен також зазначив, що якщо йому у таборі все сподобається, то він рекомендуватиме відпочинок на Житомирщині всім своїм знайомим.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: