10-й батальйон територіальної оборони Житомирщини готовий діяти за призначенням » Новини Житомира
 
 


10-й батальйон територіальної оборони Житомирщини готовий діяти за призначенням

Автор: news_maker від 11-07-2014, 17:32, переглядів: 2 228

10-й батальйон територіальної оборони Житомирщини готовий діяти за призначенням

Командир батальйону територіальної оборони №10 на території Житомирської області полковник запасу Василь Осипчук розповів про мету та основні завдання батальйону. Це забезпечення функціонування органів державної та місцевої влади; охорона та оборона важливих соціальних об’єктів, посилення ділянки державного кордону; боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями; підтримання, у разі введення, правового режиму воєнного стану на території області.
«Наразі батальйон вже сформовано, проведено бойові злагодження. Військові готові до виконання завдань за призначенням, а також до забезпечення охорони та безпеки як мирним громадянам, так і будівельникам нашої області, якщо ті працюватимуть над відновленням східних регіонів», - зазначив Василь Осипчук.
Сержант батальйону Микола Тулісов запевнив, що у військових вистачить і сил, і зброї, і спецзасобів для того, аби захистити рідну землю від будь-яків проявів агресії. А також запросив тих, хто прагне стояти в обороні Батьківщини та має бойовий досвід, поповнювати ряди 10-го батальйону територіальної оброни Житомирщини.
Сидір Кізін зазначив, що наразі опрацьовується питання створення в області не батальйону, а бригади. За його словами, саме так вже вчинили в Кіровоградській області, що дало можливість збільшити кількість військових та посилити безпеку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: